STUD.JUR ELLER STUD.MERC.JUR. SØGES

Hvis du interesserer dig for løse kommercielle juridiske opgaver på et højt fagligt niveau på et ungt og dynamisk advokatkontor med kontor på indre Frederiksberg, så er dette stillingsopslag måske noget for dig.

OM SAMAR LAW:

Samar Law er en kun fire år gammel advokatvirksomhed med fokus på erhvervsret generelt og kryptovaluta specifikt. I Samar Law lever vi ud fra erkendelsen om, at vores klienter udgør vores eksistensgrundlag. Vores klienter er derfor vores fokus, og det er vores mest fornemme opgave at varetage vores klienters interesser og løse deres problemstillinger ud fra en kompromisløs, løsningsorienteret og kundevendt rådgivning. Vi sætter en stolthed i konstant at udfordre og forbedre kundeoplevelsen, og det er et gensidigt krav, at vi udfordrer hinanden på dette.

Vores relativt unge alder gør, at der ikke er noget, vi ”plejer” at gøre, der er ingen traditioner fra fordums tid, og vi skaber selv de rammer, vi beslutter os for at arbejde under – så længe disse overholder virksomhedens værdier og strategi. De vigtigste værdier er vores medmenneskelige integritet og en insisteren på, at arbejdet skal være sjovt samtidig med, at vi leverer værdiskabende rådgivning for vores klienter.

Vores kontor er præget af et tæt samarbejde, et uformelt arbejdsmiljø og en omstillingsparathed, der afspejler vores klienters virksomheder, som mestendels er tech-virksomheder.

Samar Law består pt. af stifter og advokat Payam Samarghandi, erhvervsjuridisk rådgiver Tobias H. Hermansen samt erhvervsjuridisk fuldmægtig Helena Kjersti Sloth.

OM DIG:

Din interesse ligger indenfor erhvervsret og de kommercielle aspekter i juraen. Det faglige er, lige nu, sekundært i forhold til din personlighed. Du skal have en ”can do”-attitude, evne til at tage ejerskab over dine opgaver og motiveres af hjælpe vores klienter. Derudover er du bevidst om, at vores kerneforretning er at finde problemer, som vi også løser.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte advokat Payam Samarghandi på 60793777 eller payam@samarlaw.dk, hvortil din ansøgning inklusive CV og karakterer sendes med emnefeltet ”ANSØGNING”.