ZTLMENT SIKRER TILLADELSE SOM BETALINGSINSTITUT (PI-LICENS)

ZTLMENT SIKRER TILLADELSE SOM BETALINGSINSTITUT (PI-LICENS)

ZTLMENT SIKRER TILLADELSE SOM BETALINGSINSTITUT (PI-LICENS)

Som det første blockchain-baserede selskab i Europa sikrede det danske selskab ZTLment i oktober 2022 en tilladelse som betalingsinstitut fra Finanstilsynet.

ZTLment tilbyder en betalingsløsning, der er baseret på smart contracts på blockchain. Dette muliggør automatiske og hurtige betalinger baseret på data og betingelser i den specifikke smart contract. Komplekse udbetalingsbehov løses således ved automatiserede arbejdsgange, der reducerer risici og sikrer konsekvent rettidig betaling.

Med tilladelsen kan ZTLment tilbyde deres smart contract software til kunder i hele Europa. Softwaren muliggør således, at kunderne, via blockchainteknologien, kan flytte fiat-valuta ved hjælp af peer-to-peer transaktioner baseret på simple IF-THEN-udsagn, alt imens der er sikret fuld overensstemmelse med den europæiske betalingslovgivning (PSD2).

Som Europas første betalingsinstitution på blockchain kan ZTLment tilbyde deres banebrydende service med betingelsesbaseret udbetalinger og overførsler af digitale aktiver til kunder over hele kontinentet.

Samar Law har rådgivet ZTLment i forbindelse med processen.

KONTAKT OS I DAG

Som Danmarks eneste specialistkontor indenfor kryptovaluta og blockchainteknologi har Samar Law stor erfaring med at rådgive virksomheder, der arbejder i denne branche. Ønsker du rådgivning om licensprocesser eller general sparring, opfordrer vi dig til at kontakte advokat Payam Samarghandi på payam@samarlaw.dk eller mobil 60793777 for en uforpligtende samtale.