ADVOKAT & PARTNER

Payam Samarghandi rådgiver danske og internationale klienter om juridiske forhold relateret til kryptovaluta. Payam har siden 2016 opnået en dyb markedsledende viden inden for dette område.

Payam Samarghandi
Payam@samarlaw.dk
+45 6079 3777

Payam Samarghandi rådgiver danske og internationale klienter om juridiske forhold relateret til kryptovaluta. Payam har siden 2016 opnået en dyb markedsledende viden inden for dette område. Igennem årene har Payam opnået erfaring med at rådgive markedsledende projekter fra centraliserede handelsplatforme, udbydere af kryptovaluta (VASP’s) og decentraliserede DAO’s. Payam har etableret et bredt nationalt og internationalt netværk, stor faglig erfaring og opnået et branchekendskab, som danner grundlag for hans juridiske rådgivning.

Payams erfaring som juridisk rådgiver omfatter især finansiel regulering, selskabsret, kontraktudarbejdelse, udarbejdelse af legal opinions og retssager. Payam har også indgående erfaring med skatteret, hvor Payam regelmæssigt repræsenterer klienter vedrørende avancebeskatning af kryptovalutaer mod de danske skattemyndigheder.

Derudover har Payam Samarghandi bred erfaring i at rådgive om selskabsret, investeringssager (venture capital) som seed investering og generel erhvervsret. Payam har særlig erfaring med at lede og forhandle transaktioner inden for fintech-sektoren, hvor Payam drager nytte af sin kommercielle og regulatoriske viden.

Payam har en særlig faglig interesse for rådgivning vedrørende non-fungible tokens (NFT), web3 og metaverse, hvor Payam drager nytte af sin viden om kryptovaluta.

Payam anvendes som oplægsholder vedrørende emner som blockchain og kryptovaluta, og Payam udtaler sig regelmæssigt til medierne vedrørende forhold relateret til disse emner.

Payam har endvidere stor erfaring med forhandling i kommercielle tvister, særligt med udgangspunkt i konflikter relateret til kryptovaluta, hvor Payam gør brug af sin ekspertviden omkring emnet. Payam har i den forbindelse ført retssager om og forhandlet internationale tvister, der har indbefattet betydelige sagsgenstande (100+ mio. kr.).

Klienter beskriver Payam som en hårdtarbejdende, kommercielt orienteret og troværdig rådgiver, som er tilgængelig efter klienternes behov.

Payam opnåede sin advokatbeskikkelse i 2019 og er uddannet hos Horten, der er et af Danmarks største advokatfirmaer.

Karriere
Advokat og partner, Samar Law, 2020.
Advokat, Horten, 2016-2020
Advokatbestalling, 2019
Uddannelse
Cand.jur., Københavns Universitet, 2016
Hverv
Bestyrelsesmedlem, Dai Fonden