karriere

SAMAR LAW SØGER en fuldmægtig - LÆS MERE HER

CAND.JUR ELLER CAND.MERC.(JUR). SØGES

Hvis du vil arbejde på en juridisk legeplads, hvor graden af ansvar er lige så højt som
loftet, så kan det være, at dette stillingsopslag er noget for dig.

OM SAMAR LAW:

Samar Law er fokuseret på erhvervsret, transaktioner og selskabsret generelt og kryptovaluta specifikt. I Samar Law lever vi ud fra erkendelsen om, at vores klienter udgør vores eksistensgrundlag. Vores klienter er derfor vores fokus, og det er vores mest fornemme opgave at varetage vores klienters interesser og løse deres problemstillinger ud fra en kompromisløs, løsningsorienteret og kundevendt rådgivning. Vi sætter en stolthed i konstant at udfordre og forbedre kundeoplevelsen, og det er et gensidigt krav, at vi udfordrer hinanden på dette.

Vi er landets førende advokatkontor, når det gælder rådgivning om regulatoriske forhold vedrørende kryptovaluta, hvor vi har en bred national og international klientportefølje.

Vi betragter os selv som et startup på niveau med andre startups. Det vil sige, at der ikke er noget, vi ”plejer” at gøre, der er ingen traditioner fra fordums tid, og vi skaber selv de rammer, vi beslutter os for at arbejde under – så længe disse overholder virksomhedens værdier og strategi. De vigtigste værdier er vores integritet, juridiske kvalitet, løsningsorienterede tilgang og en insisteren på, at arbejdet skal være sjovt.

OM DIG:

Optimalt interesserer du dig for erhvervsret, særligt selskabsret, og de kommercielle aspekter i juraen. Du tager initiativ, eksekverer og har en ”can do”-attitude. Du motiveres af at skabe løsninger og optimere, og du har måske også interesse for kryptovaluta. Du er bevidst om, at vores kerneforretning er at finde problemer, som vi også løser, og du er nysgerrig på at udvide din juridiske horisont. Du videbegærlig og sætter en ære i at levere et gennemarbejdet og fuldkomment produkt.

Kandidatstuderende (cand.jur. eller cand.merc.(jur.)) opfordres også til at ansøge med henblik på en senere fuldtidsansættelse. Der afholdes løbende samtaler.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte advokat Payam Samarghandi på 60793777 eller payam@samarlaw.dk, hvortil din ansøgning inklusiv CV og karakterer sendes med emnefeltet ”ANSØGNING”.