karriere

SAMAR LAW SØGER LIGE NU EN JURASTUDERENDE - LÆS MERE HER

STUD.JUR ELLER STUD.MERC.JUR. SØGES

Hvis du vil arbejde på en juridisk legeplads, hvor graden af ansvar er lige så højt som
loftet, så kan det være, at dette stillingsopslag er noget for dig.

OM SAMAR LAW:

Samar Law er en nystiftet advokatvirksomhed med fokus på erhvervsret generelt og kryptovaluta specifikt. I Samar Law lever vi ud fra erkendelsen om, at vores klienter udgør vores eksistensgrundlag. Vores klienter er derfor vores fokus, og det er vores mest fornemme opgave at varetage vores klienters interesser og løse deres problemstillinger ud fra en kompromisløs, løsningsorienteret og kundevendt rådgivning. Vi sætter en stolthed i konstant at udfordre og forbedre kundeoplevelsen, og det er et gensidigt krav, at vi udfordrer hinanden på dette.

Vi betragter os selv som et startup på niveau med andre startups. Det vil sige, at der ikke er noget, vi ”plejer” at gøre, der er ingen traditioner fra fordums tid, og vi skaber selv de rammer, vi beslutter os for at arbejde under – så længe disse overholder virksomhedens værdier og strategi. De vigtigste værdier er vores medmenneskelige integritet og en insisteren på, at arbejdet skal være sjovt. Vi skal have det sjovt sammen, sjovt med klienterne og sjovt med sagerne.

Samar Law består pt. af stifter og advokat Payam Samarghandi, som du selvsagt vil arbejde tæt sammen med.

OM DIG:

Du interesserer dig for erhvervsret og de kommercielle aspekter i juraen. Det faglige er, lige nu, sekundært i forhold til din personlighed. Du skal have en ”can do”-attitude, du motiveres af at skabe løsninger og optimere, og du har måske også en iværksætter gemt i maven. Du er bevidst om, at vores kerneforretning er at finde problemer, som vi også løser.

Du er ambitiøs og arbejdsom og trives i en performancekultur, og du har en forståelse for, at advokatbranchen er en branche, hvor tilgængelighed er en forudsætning og ikke en fordel.

Ved det rette match er der mulighed for fastansættelse som fuldmægtig efter endt studie.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte advokat Payam Samarghandi på 60793777 eller payam@samarlaw.dk, hvortil din ansøgning inklusiv CV og karakterer sendes med emnefeltet ”ANSØGNING”.